geesa-tone-gold-badkameraccessoires

Geesa Tone Gold

De "Tone" is gezet voor deze gouden badkameraccessoires.

Rank, compact en gracieus, dat zijn woorden die de serie badkameraccessoires typeren. Geesa Tone Gold. Eenvoud en slim design zorgen ervoor dat Geesa Tone Gold past in zowel een moderne als klassieke badkamer. De sierlijke rondingen van deze accessoire serie zijn zeer subtiel en sterk tegelijk. De GeesaTone badkameraccessoire serie is verkrijgbaar in de uitvoering chroom en goud.


3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. dubbele haak
  Geesa Tone Gold Dubbele haak
  € 63,00
 2. haak
  Geesa Tone Gold Haak
  € 35,09
 3. mini haak tone gold
  Geesa Tone Gold Mini haak
  € 24,68

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

De Geesa Tone Gold collectie

Is een accessoire serie in de kleur goud. De serie omvat 21 gouden badkameraccessoires met onder andere een goudkleurige zeepdispenser en toiletborstelhouder. De Geesa Tone Gold badkameraccessoires zorgen voor een ware luxe beleving in de badkamer. Dankzij de bijzondere luxe uitstaling van de Geesa Tone Gold serie waant u zich Koning in Frankrijk.

Kwaliteit, design en garantie. 

Dat is waar het merk Geesa voor staat. Vandaar dat Geesa maar liefst 12 jaar garantie geeft op haar badkameraccessoiresDe badkameraccessoires van Geesa worden grotendeels gemaakt van zwaar verchroomd messing. Hierdoor zijn de Geesa badkameraccessoires jaren lang bestand tegen corrosie. De materiaalkeuze en de nikkel- en chroomlaag van 12 micron maken een garantieperiode van 12 jaar mogelijk.

bruine banner


© 2020 Badkamermooimakers.nl