0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 19 114
Serie
 1. Bloq serie
 2. IXI serie
 3. Kosmos serie
 4. Mezzo serie
 5. Modern Art serie
 6. Nemox Black serie
 7. Nemox serie
 8. NexX serie
 9. Thessa serie
 10. Tone chroom Serie
 11. Tone Gold Serie
 12. Wynk Serie
Toepassing
 1. Zeepbakje
 2. Zeepdispenser
Uitvoering
 1. Wandhangend

Zeepdispensers

Weer schone handen na toiletgebruik of een bezoek aan de badkamer? Plaats een stijlvolle en mooie zeepdispenser bij de wastafel of het fonteinbakje. Zelfs een zeepdispenser in de keuken kan heel praktisch zijn.

Een zeepdispenser gebruik je om je handen mee te wassen. De zeepdispenser kan worden opgehangen aan de wand in de badkamer, keuken of toilet. Er zijn ook los staande zeepdispensers die je op de rand van de wastafel of keukenblad zet.

Voor onder de douche zijn er de shampoo dispensers die je aan de wand kunt bevestigen. Deze shampoo dispensers heb je met 1, 2 of 3 flacons. Voor een ieder zijn eigen geurtje.

Zeepdispensers en shampoodispensers 

Wie kent dat niet? Dat geklieder met een stukje zeep om je handen te wassen. Waarom geen zeepdispensers bij de wastafel in de badkamer of fonteinbakje in het toilet. Ook voor in keuken is een staande zeepdispenser zeer praktisch. Heel handig is de zeepdispencer voor vloeibare zeep. Een druk op de knop en de juiste hoeveelheid zeep of shampoo wordt gedoseerd op uw hand. De shampoo dispensers zijn er ook in meervaks uitvoeringen. Dat wil zeggen meerdere flacons in één shampoo dispenser zodat iedereen zijn eigen geurtje heeft.

Gratis verzending

Vanaf 100.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten

Snelle Levering

Meestal binnen 3 werkdagen in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen/advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@badkamermooimakers.nl