0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 26 155
Serie
 1. Bloq serie
 2. IXI serie
 3. Mezzo serie
 4. Modern Art serie
 5. Nelio serie
 6. Nemox serie
 7. NexX serie
 8. Tone chroom Serie
 9. Tone Gold Serie
 10. Wynk Serie
Toepassing
 1. Badgreep
Uitvoering
 1. Wandhangend

Badgrepen en douchegrepen

Over badgreep en wandbeugel voor in de badkamer en toilet


Met een wandbeugel of badgreep in de badkamer zorgt u voor veiligheid en gemak in uw badkamer of toilet. Voor mensen die wat instabiel zijn en af en toe wel even een vasthoudpunt in de badkamer of toilet kunnen gebruiken bied een badgreep of wandbeugel uitkomst.

Badbeugels of wandgrepen kan je op verschillende plekken in de bakamer of toilet plaatsen, denk bijvoorbeeld aan de douchecabine. Door de vaak glibberige douchebak of tegelvloer kan een badgreep of wandbeugel een handige steun zijn voor bij het uitstappen van de douchecabine.

Ook in het toilet bij het weer willen opstaan is een badgreep of wandbeugel een handig hulpmiddel. Je kan jezelf als het ware een beetje optrekken zodat het opstaan van het toilet een stuk makkelijker wordt.

Deze badgrepen en wandbeugels zijn eenvoudig te monteren. Veelal het boren van een paar gaatjes in de tegelwand volstaat. Een badgreep of wandbeugel geeft zowel ouderen, revaliderende patiënten en kinderen stabiliteit en vertrouwen bij het gebruik van de badkamer.

Een badgreep met zuignap is eenvoudig te bevestigen door de greep op de ondergrond te drukken en dan de hendels vast te klikken. Hiervoor hoeft u niet te boren en is er geen gereedschap nodig. De meeste badkamerbeugels en handgrepen hebben een antislip bovenkant zodat u extra grip heeft.


Badgrepen vergelijken en kopen
 

Met een badgreep of wandbeugel maak je jouw badkamer of toilet extra comfortabel en veilig. Badgrepen en wandbeugels voor de badkamer bieden steun wanneer je je evenwicht niet kunt houden. De badgrepen en wandbeugels zorgen er ook voor dat opstaan van het toilet gemakkelijker wordt en bieden steun wanneer je dreigt uit te glijden of te vallen.

Ben je op zoek naar een badgreep of wandsteun voor in de badkamer of toilet?  Bij Badkamermooimakers.nl zijn badgrepen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. De meest simpele badgrepen zijn gemaakt van pvc en zijn wit van kleur. Wat luxere uitvoeringen, zijn gemaakt van messing en zijn chroom van kleur en zijn ook wat steviger. Wil je een badgreep aanschaffen of diverse badgrepen met elkaar vergelijken? Badkamermooimakers.nl zet een aantal badbeugels voor je op een rij.


Gratis verzending

Vanaf 100.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten

Snelle Levering

Meestal binnen 3 werkdagen in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen/advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@badkamermooimakers.nl