Hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand

€ 165,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand

Spiegel voor hoekmontage met 5 mm facetrand rondom 80x20 cm

Deze Hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand is door zijn afmeting zeer gerschikt voor plaatsing in de hoek boven een fonteinbakje in het toilet. Deze hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand heeft aan de achterzijde rondom een 5 mm transparante facetrand.

De hoekspiegel is leverbaar in de breedte maat 200 mm. De hoogte maat is 800 mm. Deze langwerpige spiegel isuitermate geschikt voor plaatsing boven het wastafeltje in een toiletruimte. Door zijn speciale bevestigingsbeugel is deze spiegel heel eenvoudig in de hoek te plaatsen.

Eigenschappen van deze hoekspiegel:
- onovertroffen bestendigheid tegen corrosie en veroudering
- driemaal langere levensduur dan traditionele spiegels
- sterk verbeterde weerstand tegen bijtende middelen zoals o.a. onderhoudsproducten (7 maal beter dan traditionele spiegels)
- geen poriën of "wolkvorming" bij ouder worden van spiegel
- Miro MNGE floatglas dikte 5 mm
- randen licht rond geslepen
- incl. bevestigingsgarnituur
- verpakt per stuk in doos

De hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand dient met een zachte droge doek gereinigd te worden. Voor hardnekkige vlekken kunt u een leren zeem gebruiken die in heet water uitgespoeld en goed uitgewrongen is.

Eventuele achtergebleven druppels aan de randen moeten verwijderd worden. Geen chemicaliën of reinigingsmiddelen gebruiken!

Hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand 
5mm facetrand rondom

Deze Hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand is geschikt voor montage in de badkamer of het toilet. Door zijn smalle afmeting is deze hoekspiegel vooral geschikt voor boven een hoek fonteinbakje in het toilet. 

Spiegel boven fonteinbakje  

Na toiletgebruik uw handen wassen bij het fonteinbakje en dan even in de spiegel boven het fonteinbakje willen kijken of uw haar nog wel goed zit. Dat kan met de fontein spiegels van Bad-winkel.nl.

De fonteinbak spiegels zijn in een smalle hoge vorm verkrijgbaar. Omdat een fonteinbakje soms in de hoek gemonteerd zit is het raadzaam om daarboven een hoekspiegel rechthoek 80x20 cm met facetrand te plaatsen. Bad-winkel.nl heeft in haar assortiment hoekspiegels ook een spiegel die in de hoek boven het fonteinbakje gemonteerd kan worden.

Dit is een smalle lange spiegel met speciale bevestiging aan de achterzijde van de spiegel voor hoekmontage. De fonteinspiegels kunnen ook met verlichting worden uitgevoerd.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Afmeting LxB 800x200mm
Breedte 200 mm
Lengte 800 mm
Model 705
Uitvoering Facetspiegel

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Badkamermooimakers.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Badkamermooimakers.nl