0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 19 569
Serie
  1. IXI serie
Toepassing
  1. Closetrolhouder
  2. Reserve closetrolhouders
  3. Toiletborstel
  4. Toiletstandaard

Toiletstandaards

De beste en mooiste toiletborstels en toiletstandaard

Bij ons vind u een ruim assortiment aan toiletstandaard, toiletborstels en toiletborstelhouders. 
Of het nu een vrijstaande toiletborstel die je gemakkelijk kunt verplaatsen moet zijn, of een vrijhangende toiletborstel die aan de muur hangt, vrij van de grond waardoor de badkamervloer of het toilet gemakkelijk schoon te maken is. 

Ook de combinatie van een toiletborstel met wc rolhouder de zogenaamde toiletstandaard is erg populair. Hiermee heb je closetrol en closetborsel altijd bij de hand. In onze webshop vind u een scala aan diverse toiletborstels die in elke badkamer geplaatst kunnen worden. Hierdoor staat de toiletborstel nooit in de weg . De toiletborstels zijn verkrijgbaar in mat of glanzend RVS maar ook in kunststof, hout of steen.

Wij werken met verschillende merken zoals Decor Walther, Woodynox en Geesa badkameraccessoires die mooie en kwalitatief goede toiletborstels aanbieden. 

Over Staande toiletborstels en toiletstandaards

Als een toiletborstel niet aan de muur bevestigd kan worden dan is er de mogelijkheid om de toiletborstel staand op de vloer van het toilet te plaatsen. Staande toiletborstels zijn er in vele modellen en uitvoeringen. Het belangrijkste is natuurlijk bij een WC borstel dat het toilet er goed mee schoongemaakt kan worden.

Er zijn ook toiletborstels en toiletrolhouder en andere badkameraccessoires die je zonder in de muur te boren kan bevestigen. Deze worden met een krachtige zuignap op de tegelwand bevestigd. De wc borstel maakt deel uit van de groep toiletaccessoires of ook wel wc accessoires genoemd.

Naast een WC borstel wordt er ook vaak een toiletrolhouder in het toilet geplaatst. We bieden ook complete toilet accessoires set aan. Dit is wel zo voordelig in de aanschaf. 

Gratis verzending

Vanaf 100.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten

Snelle Levering

Meestal binnen 3 werkdagen in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen/advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@badkamermooimakers.nl