Toiletstandaard-toiletrolhouder-toiletborstel

Vrijstaande toiletstandaards

Als een toiletborstel niet aan de muur bevestigd kan worden dan is er de mogelijkheid om de toiletborstel staand op de vloer naast het toilet te plaatsen. Een toiletstandaard is een combinatie van een toiletborstel met toiletrolhouder die vrijstaand op de vloer geplaatst kan worden. Een toiletstandaard is vrij verplaatsbaar en niet gebonden aan een vaste plek in het toilet of badkamer. Een toiletstandaard in combinatie met wc borstel, closetpapier houder en reserverolhouder is ook mogelijk.


Items 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Decor Walther staande toiletrolhouder STRAIGHT 8
  Decor Walther staande toiletrolhouder STRAIGHT 8
  € 406,00
 2. Toiletstandaard Decor Walther Stone wit glans chroom
  Toiletstandaard Decor Walther Stone wit
  € 430,00
 3. Toiletstandaard Decor Walther Straight 5 chroom
  Toiletstandaard Decor Walther Straight 5 chroom
  € 405,00
 4. Toiletstandaard Decor Walther Straight 6
  Toiletstandaard Decor Walther Straight 6
  € 699,00
 5. Toiletstandaard Decor Walther Straight 7
  Toiletstandaard Decor Walther Straight 7
  € 599,00
 6. Toiletstandaard Pebble Stone Grijs
  Toiletstandaard Pebble Stone
  € 126,50
 7. Toiletstandaard Pieno Mat RVS
  Toiletstandaard Pieno RVS
  € 97,90

Items 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

De mooiste toiletstandaard !

Dat een toiletstandaard mooi oogt en een prachtig design heeft is natuurlijk een pluspunt. Het belangrijkste bij een toiletstandaard is natuurlijk zijn functionaliteit. Een WC borstel moet het toilet goed schoon maken en van een closetrolhouder mag je verwachten dat je daar het velletje wc papier goed vanaf kan scheuren. Met een combinatie van wc borstel, toiletrolhouder en reserverolhouder heb je meteen de belangrijkste functies van een toiletstandaard in één!


Er zijn ook toiletborstels en toiletrolhouders die je aan de muur kan vast boren. Maar niet elke wand in een toilet of badkamer is hiervoor geschikt. Zo is het op gipsplaten wanden moeilijk iets te bevestigen. Een toiletstandaard kan dan uitkomst bieden. Een toiletstandaard zet je eenvoudig op de vloer. Ga je de vloer reinigen of staat de toiletstandaard een beetje in de weg dan kun je hem gemakkelijk verplaatsen.

Bij ons vind je een ruim assortiment aan toiletstandaarden, toiletborstels en toiletborstelhouders. Of het nu een vrijstaande toiletborstel moet zijn die je gemakkelijk kunt verplaatsen, of een vrij hangende toiletborstel die aan de muur hangt, vrij van de grond waardoor de badkamervloer of het toilet vloer gemakkelijk schoon te maken is. 

De combinatie van een toiletborstel met wc rolhouder de zogenaamde toiletstandaard is erg populair. Hiermee heb je closetrol en closetborstel altijd bij de hand. In onze webshop vind u een scala aan diverse toiletborstels, toiletstandaarden en closetrolhouders, die in elke badkamer geplaatst kunnen worden. De toiletstandaard is verkrijgbaar in mat of glanzend RVS maar ook in kunststof, hout of steen.

Wij werken met verschillende merken zoals Decor Walther, Woodynox en Geesa badkameraccessoires die mooie en kwalitatief goede badkameraccessoires aanbieden.

© 2020 Badkamermooimakers.nl