Zeepdispensers en shampoodispenser

Zeepdispensers

Zeepdispensers en shampoodispensers 

Wie kent dat niet? Dat geklieder met een stukje zeep om je handen te wassen. Waarom geen zeepdispensers bij de wastafel in de badkamer of fonteinbakje in het toilet. Ook voor in keuken is een staande zeepdispenser zeer praktisch. Heel handig is de zeepdispencer voor vloeibare zeep. Een druk op de knop en de juiste hoeveelheid zeep of shampoo wordt gedoseerd op uw hand. De shampoo dispensers zijn er ook in meervaks uitvoeringen. Dat wil zeggen meerdere flacons in één shampoo dispenser zodat iedereen zijn eigen geurtje heeft.

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. zeepdispenser 200ml
    Zeepdispenser Geesa Wynk 200 ml
    € 49,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Weer schone handen na toiletgebruik of een bezoek aan de badkamer? Plaats een stijlvolle en mooie zeepdispenser bij de wastafel of het fonteinbakje. Zelfs een zeepdispenser in de keuken kan heel praktisch zijn.

Een zeepdispenser gebruik je om je handen mee te wassen. De zeepdispenser kan worden opgehangen aan de wand in de badkamer, keuken of toilet. Er zijn ook los staande zeepdispensers die je op de rand van de wastafel of keukenblad zet.

Voor onder de douche zijn er de shampoo dispensers die je aan de wand kunt bevestigen. Deze shampoo dispensers heb je met 1, 2 of 3 flacons. Voor een ieder zijn eigen geurtje.

bruine banner

© 2019 Badkamermooimakers.nl