Overige badkameraccessoires

Overige accessoires

badkameraccessoires
Handige badkameraccessoires voor in de douche
, toilet en badkamer. Heel veel keus in badkameraccessoires in één webshop. Natuurlijk Badkamermooimakers.nl

Kies maar een Badkamermooimaker!

Winkelen per
Filter producten
Categorie
  1. Spiegels 18
  2. Vergrootspiegels 35
  3. Opbergboxen 9
  4. Spiegelverlichting 5

Trends in de badkamer en toilet

Net als alle andere ruimtes in huis is ook de badkamer onderhevig aan trends. Voor velen van ons is de badkamer aanpassen aan de laatste trends geen jaarlijks terugkerend ritueel. Gelukkig kunnen we ook zonder al te ingrijpende maatregelen de badkamer trend-proof maken.

De natuurlijke badkamer

Net als in het kamerinterieur,  zien we ook in de badkamer veel natuurlijke elementen verschijnen. Zowel in kleurgebruik als in materiaal. Zo is hout in toenemende mate aanwezig in de badkamer. Dit kan door wat kleine elementen, een houten krukje of een houten accessoire maar ook een houten badmat geeft meteen een andere uitstraling.

De groene badkamer

De kleur groen verschijnt steeds vaker in de badkamer! Dit kunnen subtiele elementen zijn zoals een groen badmatje of groene handdoeken maar je mag ook rustig een groene palm in de badkamer plaatsen.

Snelle badkamermetamorfose

Een nieuwe badkamer is niet alleen een enorme investering maar ook een hoop werk. Gelukkig kan je met wat kleine aanpassingen ook al een hele andere sfeer creëren in je badkamer of toilet.

Bijvoorbeeld met handdoekladders of opbergrekjes. Zet eens een handdoekladder tegen de wand en hang er een paar gekleurde handdoeken over. De hele sfeer wordt dan anders.


© 2020 Badkamermooimakers.nl