Doucheaccessoires-badkameraccessoires

Douche accessoires

doucheaccessoires
Accessoires voor de douche

Handige badkameraccessoires voor in de douche. Vooral douchekorven voor in de douchecabine zijn zeer praktisch. Je shampoofles altijd binnen handbereik. Een antislip mat voor op de douchevloer maakt het douchen een stuk veiliger. Immers geen glibberpartijen meer. Met een douchezitje voor onder de douche kun je zittend douchen of je voeten goed wassen. Heel veel praktische en mooie doucheaccessoires in onze webshop.

Wat voor type accessoire zoek je?

Winkelen per
Filter producten
Categorie
  1. Antislipmatjes 3
  2. Douchezitjes 4
  3. Douchekorven 31
  4. Wissers 13
  5. Zeepdispensers 21
  6. Badgrepen 6

Welke doucheaccessoires kies je voor de douche?

We kunnen ons voorstellen dat als je net je badkamer hebt verbouwd en al veel geld hiervoor hebt uitgegeven, je op zoek bent naar niet al te dure badkameraccessoires. Wij verkopen onder andere het merk Geesa, zeer goede kwaliteit doucheaccessoires maar dan voor een betaalbare prijs. Geesa geeft maar liefst 12 jaar garantie op hun producten!

Luxe design badkameraccessoires

We hebben een aantal prachtige designaccessoires in ons assortiment van het merk Decor Walther. Hele fraaie en kwalitatief uitstekende badkameraccessoires. Prachtig design en voortreffelijke afwerking. Dit merk heeft zijn eigen design series met de bijbehorende prijsklasses.

Wellicht zoek je een doucheaccessoire van een ander merk. Ook dat is geen probleem. We kunnen vrijwel alles leveren. Mail ons het merk en type badkameraccessoire even door en we gaan voor je op zoek.

Badkameraccessoires in zwart.


We kunnen tevens badkameraccessoires in zwart leveren. Zo heeft het merk Geesa een zwarte badkamer accessoire serie de Nemox Black. Dit zwart heeft een prachtige matte uitstraling. Als je eenmaal voor zwarte producten kiest, let er dan op dat de overige elementen in de badkamer ook zwart zijn. Dit om een gelijke uitstraling aan het geheel te geven. Voor chroom geld overigens hetzelfde.


Houten badkameraccessoires 

Hout in de badkamer creeért een natuurlijke warme sfeer in je badkamer. Hout is een ideaal materiaal om dit te realiseren. Houten badkameraccessoires zijn voor sfeer maar vooral ook mooi.  Een mooi houten badkamerrek zorgt voor een opgeruimde bakamer.© 2020 Badkamermooimakers.nl