Verzending

Levering en levertijd van uw bestelling

Badkamermooimakers.nl draagt zorg voor een zo snel mogelijke levering van uw bestelling.

Wij vinden het belangrijk dat er met de producten van onze klanten heel voorzichtig dient te worden omgegaan. Wij verzoeken u om het bestelde product bij levering meteen te controlren op eventuele beschadigingen en dit meteen aan ons te melden via dit contactformulier.

Als u kiest voor vooruitbetaling van de order moet u er rekening mee houden dat de overboektijd bij de banken ca. 1-2 werkdagen duurt. Dat kan betekeken dat uw bestelling iets langer op zich laat wachten. De order kunnen wij niet eerder in bestelling zetten voordat uw betaling bij ons binnen is.

Badkamermooimakers.nl is verplicht de leveringstermijn zoals in de overeenkomst aangegeven zoveel mogelijk na te komen. De op de website genoemde of anderszins aangegeven levertermijnen gelden echter nimmer als fatale termijnen. Badkamermooimakers.nl is door eventuele overmacht nooit aansprakelijk voor overschreiding van de levertermijnen.

Als Uw bestelde produkt bij ons op voorraad is, heeft u deze over het algemeen tussen de 3 en 5 werkdagen in huis.

Verzendkosten


De meeste bestellingen worden binnen Nederland gratis naar u verzonden
(vanaf orderwaarde van € 250.00).
De verzendkosten voor Nederland bedragen € 15.00

Voor onze Belgische klanten worden € 15.00 aan verzendkosten berekend.

Schade

Wij proberen de pakketten met alle zorg, goed en zo veilig te versturen. Desondanks kan het voorkomen dat er tijdens het vervoer schade ontstaat. Wij verzoeken u daarom bij ontvangst de producten zorgvuldig te bekijken en een schadegeval direct via het contactformulier aan ons te melden zodat we direct actie kunnen ondernemen.

Gaan we niet vanuit, maar kan altijd gebeuren. Als u binnen 48 uur de producten goed controleert en bij gebreken melding aan ons maakt, ruilen we het beschadigde product in de meeste gevallen de volgende werkdag om!

© 2020 Badkamermooimakers.nl