Toilet accessoires en wc-accessoires

Toilet accessoires

toiletaccessoires
Sfeer en klasse in het toilet ?

Een toiletruimte wordt al een stuk gezelliger door de toevoeging van een aantal toiletaccessoires. Met mooie toiletaccessoires creëer je een bepaalde sfeer en uitstraling in het toilet. Bepaalde toiletaccessoires mogen gewoon niet ontbreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een  wc-borstel of closetrolhouder. Toiletaccessoires moeten niet alleen mooi zijn maar ook functioneel zijn.

Kies maar een toiletaccessoire!

Winkelen per

Mooie toiletaccessoires

Toiletaccessoires zijn bedoeld voor toepassing in het toilet. Het woord toiletaccessoires is een verzamelnaam vooraccessoires die eigenlijks niet mogen ontbreken in het toilet. Denk hierbij aan een toiletrolhouder of een toiletborstel. Ook de toiletstandaarden vallen onder deze noemer. Dit is een gecombineerde closetborstelhouder met closetrolhouder. Ze zijn zelfs verkrijgbaar met reserverolhouders en een legplankje
voor je mobiele telefoon. Deze toiletstandaard kun je gemakkelijk plaatsen op de vloer zonder dat er geboord moet worden in de wand.

Welk merk toiletaccessoires met ik kiezen?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden. Het hangt er een beetje vanaf welke eisen je zelf stelt aan de kwaliteit van toiletaccessoires. Ook het budget wat beschikbaar is speelt natuurlijk een rol. Badkamermooimakers.nl heeft gekozen voor merken waarvan de kwaliteit van de producten al jaren lang gegarandeerd is. Wij verkopen merken zoals Geesa en Haceka. Deze merken leveren een groot assortiment toiletaccessoires van hoge kwaliteit, functioneel en mooie vormgeving voor een betaalbare prijs. Daarnaast verkopen we toiletaccessoires van het merk Decor Walther. Dit merk levert design en superkwaliteit in het hogere prijssegment. Toiletaccessoires voor die klanten die iets moois en bijzonders zoeken.


Toiletaccessoires in chroom of RVS?

De meeste toiletaccessoires worden verkocht in de kleur chroom. De kleur chroom wordt in de badkamer en toiletruimte nog steeds verreweg het meest gebruikt. Denk hierbij aan de kleur van de kranen en doucheset. Veelal is dit ook in chroom. Toiletaccessoires van RVS zijn steeds meer in trek. De matte kleur van RVS geeft een luxe design uitstraling. Mat zwarte toiletaccessoires worden steeds meer gevraagd. Dit komt omdat veel fabrikanten kranen en doucheset maken in de kleur mat zwart. Zelfs douchecabines worden in het mat zwart geleverd. Men noemt deze accessoire kleur ook wel het "nieuwe chroom".  

Dus let er op bij het maken van de keuze in kleur, dat de overige elementen in je toiletruimte of badkamer overeen komen met de kleur van de toiletaccessoires. Is de toiletkraan en bedieningspaneel van het toilet van chroom? Neem dan ook toiletaccessoires van chroom.


© 2020 Badkamermooimakers.nl