opbergdozen-opbergkist

Opbergboxen

Geen rommeltjes meer in de badkamer?

Dat is mogelijk met onze hoge kwaliteit opbergmandjes en opbergboxen voor badkamer en toilet. Plaats eenvoudig een mooi opbergmandje of opbergbox in de badkamer of toilet. Er is vast wel een schapje of nisje in de badkamer waar je deze handige compacte opbergmandjes kwijt kan. Heel handig voor handdoeken of badkamer accessoires en andere kleine prulletjes.

 

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Opbergmandje Chromo bruin
    Opbergmandje Chromo in 4 trendy kleuren
    € 13,90

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Opbergboxen

Een opgeruimde badkamer wil iedereen graag. Met de opbergboxen, opbergbakken en opbergdozen van Badkamermooimakers.nl heb je dat zo voor elkaar.

Opbergruimte in de badkamer is onmisbaar. Wat zeer geschikt is als opbergdoos is een rieten mandje of houten opbergbox. Al je kleine spulletjes netjes opgeborgen in de opbergmandjes. Netjes en overzichtelijk opgeruimd.

Er zijn heel veel soorten opbergers voor de badkamer

Opbergers zijn bijvoorbeeld ook zeepbakjes, wasmanden en douchekorven. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een strakke badkamerlook met veel verchroomd metaal. Of u kiest u voor een iets landelijke look dan kiest u voor de wat klassiekere opbergboxen van kunststof of houten opbergers

Kies in ieder geval voor het juiste materiaal

Het is zeer belangrijk om een opberg mandje uit te zoeken wat qua materiaal geschikt is voor de badkamer. De opbergmandjes moeten water doorlaten als ze nat worden zodat schimmels of kalkaanslag geen kans krijgen.

Daarom zijn stoffen mandjes en rieten mandjes minder geschikt voor plekken waar het soms erg nat kan worden. Zowel RVS, verchroomd metaal en kunststof zijn juist om bovengenoemde redenen zeer geschikte materialen voor opbergers in de douchehoek.


© 2020 Badkamermooimakers.nl