opbergbox-skagerak-opbergmand-houten opbergkist

Opbergbox

Skagerak opbergbox

De grote en kleine opbergboxen van Skagerak zijn perfect voor in de badkamer. De aflegplank onder de wastafel is een perfecte plek voor deze opbergmandjes. Al je handdoeken netjes opbergen in deze Skagerak opbergboxen geeft een opgeruimde sfeer in de badkamer. De Skagerak opbergboxen worden van hout gemaakt en hebben een perfecte afwerking. Skagerak produkten zijn van uitzondelijke hoge kwaliteit en betekenen een aanschaf voor jaren.

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Skagerak Houten opbergbox Cutter zwart sapelli hout klein
    Skagerak Houten opbergbox Cutter klein
    € 169,00
  2. Skagerak Teak houten opbergbox Dania Small 31x22x13 cm
    Skagerak Teak houten opbergbox Dania
    € 139,00

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Skagerak producten betekend mooi Design.

Niels Hvass is een geselecteerde ontwerper voor Skagerak producten. Strakke en eenvoudige lijnen resulteren in een eerlijk en elegant design. De ontwerpen begonnen met de prachtige Skagerak Cutter bank en is sindsdien uitgegroeid tot een compleet assortiment.

De prachtige eenvoud van de Cutter collectie heeft bewezen dat deze producten hun plek hebben gevonden in de tuin, gang, keuken, en badkamer.

De Cutter Box large kan worden geplaatst onder de Skagerak Cutter bank en Cutter stoel. In deze stijlvolle opberg box passen uw handdoeken, toiletspullen etc.

Skagerak betekend modern Scandinavisch design met een duurzaam karakter. De Skagerak collectie badkameraccessoires kenmerkt zich door warme, esthetische vormen en lijnen. Dit geeft de badkameraccessoires een tijdloos en duurzame uitstraling en zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Dat betekend dat de Skagerak producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Skagerak werkt met gevestigde en up-coming designers, waardoor de collectie steeds weer vernieuwende producten bevat.  Ook echte klassiekers maken deel uit van de collectie. Prachtige bankjes, krukjes, exclusieve kapstokken en diverse soorten opberger zijn onderdeel van deze veelzijdige collectie woon- en badkameraccessoires

Skagerak staat voor kwaliteit, design en een verantwoorde duurzame productie.
© 2020 Badkamermooimakers.nl