antislipmatten ligbad douchebak

Antislipmatten

Geen Antislip mat in het ligbad of douchebak!

Dan zit een ongelukje met uitglijden in een klein hoekje. Daarom verdient veiligheid voor gebruik van het ligbad en douchebak zeker uw aandacht. Immers uitglijden in het bad komt, door de combinatie van water en zeep, als we niet opletten snel voor. Een antislipmat kan hier uitkomst bieden. Met een antislip badmat  blijft het ligbad in de eerste plaats een ruimte om heerlijk in te relaxen. Voorkom uitglijden in uw ligbad of douchebak en leg een antislipmat neer op de badkamervloer. Onze antislipmatten zijn ook zeer geschikt voor op een tegelvloer. 
 

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Antislipmat Mirasol voor bad taupe
    Antislipmat Mirasol voor bad
    € 35,00
  2. Antislipmat Rocha voor bad beige
    Antislipmat Rocha voor bad in 3 trendy kleuren
    € 38,60

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Antislipmatten kopen bij Badkamermooimakers.nl 

Wil je niet uitglijden terwijl je onder de douche staat? Kies dan voor een Antislipmat. Water en zeep zijn een combinatie dat de badkamervloer of ligbad erg glibberig kunnen maken. Om valpartijen te voorkomen kun je op de douchevloer een antilipmat leggen waarop je kan gaan staan en zodoende een stroeve vloer creeert. Voor het ligbad zijn langwerpige antislipmatten te verkrijgen die er voor zorgen dat je tijdens het instappen en uitstappen niet wegglijd. 

Antislipmatjes voor de badkamer zijn in vele vormen en kleur verkrijgbaar in onze webwinkel. U kunt uw antislipmat ook combineren met een trendy bijpassende badkussen of nekkussen.

Veilig douchen en in bad gaan

Val en glijpartijen zijn altijd vervelend. Als je valt in de badkamer, wat over het algemeen een kleine ruimte is, loop je het risico om tegen allerlei obstakels zoals de wastafel of het toilet te vallen. Als je onder de douche staat, en deze is bijvoorbeeld afgeschermd met een glazen douchecabine loop je zonder antislipmat bovendien het risico bij een glijpartij om door de glazen douchewand heen te vallen.

De gevolgen hiervan zijn niet te overzien. Met een antislipmat voor de douche hoef je je geen zorgen te maken over je veiligheid. Voorzichtig zijn is natuurlijk altijd het eerste vereiste en de boodschap, maar als je het 100% ‘safe’ wil spelen, kan je het beste de nodige maatregelen nemen.

Een antislipmat relatief goedkoop en zeker geen overbodige luxe. Je kan je eigen veiligheid in de douchecabine of badkamer nog verder vergroten om er stevige handgrepen in te plaatsen. Dit biedt nog meer grip en steun voor jezelf tijdens het douchen.

Antislipmatten zijn er in allerlei soorten, vormen en kleuren. Je vindt vast wel een antislipmat voor de badkuip of voor de douchebak die past. Bij het plaatsen van een antislipmat moet je er wel voor zorgen dat de ondergrond droog en schoon is. Ook de mat zelf moet droog en schoon zijn. Zeepresten of ander vuil kunnen ervoor zorgen dat de mat niet goed genoeg vastzit gaat zitten en je alsnog onderuit gaat.

Antislipmat douche in allerlei kleuren

Je badkamer is in een bepaalde kleur en style ingericht. Tal van antislipmatten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs. Je vind er altijd wel een voor de douche of badkamer die bij jouw stijl past.

bruine banner

© 2020 Badkamermooimakers.nl