Badkamerspiegel rechthoekig model

€ 65,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Badkamerspiegel rechthoekig model
5 mm dik spiegelglas

Spiegel voor de badkamer

Deze badkamerspiegel is door zijn afmetingen zeer gerschikt voor plaatsing boven een fonteinbakje in het toilet of boven een wastafel in de badkamer. Deze spiegel heeft rondom een licht geslepen rand. Dit maakt van deze spiegel een mooie design spiegel.

De spiegel is leverbaar in verschillende afmetingen. De badkamerspiegel kan zowel in een liggende uitvoering als ook in een staande uitvoering geleverd worden. Ook is dit model badkamerspiegel in het vierkant verkrijgbaar.

Bevestigingset is apart bij te bestellen

Eigenschappen:
- onovertroffen bestendigheid tegen corrosie en veroudering
- driemaal langere levensduur dan traditionele spiegels
- sterk verbeterde weerstand tegen bijtende middelen zoals o.a. onderhoudsproducten (7 maal beter dan  traditionele  spiegels)
- geen poriën of "wolkvorming" bij ouder worden van spiegel
- Miro MNGE floatglas dikte 5 mm
- randen licht rond geslepen
- verpakt per stuk in folie met beschermhoekjes

Badkamerspiegel rechthoekig model 5 mm

Deze badkamerspiegel rechthoekig model is geschikt voor montage in de badkamer of het toilet. De badkamerspiegel rechthoekig model met de smalle langwerpige afmeting is vooral geschikt voor boven een fonteinbakje in het toilet. 

Spiegel boven fonteinbakje of wastafel 

Uw handen wassen bij het fonteinbakje of wastafel en dan even in de badkamerspiegel rechthoekig model willen kijken of uw haar nog wel goed zit. Dat kan met de badkamerspiegel rechthoekig model van Bad-winkel.nl. De fonteinbak spiegels zijn in een smalle hoge vorm verkrijgbaar. Omdat een fonteinbakje soms in de hoek gemonteerd zit is het raadzaam om daarboven een hoekspiegel te plaatsen. Bad-winkel.nl heeft in haar assortiment hoekspiegels ook een spiegel die in de hoek boven het fonteinbakje gemonteerd kan worden. Dit is een smalle lange spiegel met speciale bevestiging aan de achterzijde van de spiegel voor hoekmontage. De fonteinspiegels kunnen ook met verlichting worden uitgevoerd.

Spiegel reinigen

De spiegel dient met een zachte droge doek gereinigd te worden. Voor hardnekkige vlekken kunt u een leren zeem gebruiken die in heet water uitgespoeld en goed uitgewrongen is. Eventuele achtergebleven druppels aan de randen moeten verwijderd worden. Geen chemicaliën of reinigingsmiddelen gebruiken!

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Breedte Diverse breedtes
Lengte Diverse lengtes
Spiegel uitvoering Rechthoek

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Badkamermooimakers.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Badkamermooimakers.nl