spiegel-badkamerspiegel

Spiegels

Spiegel voor de badkamer

Een spiegel liegt niet maar kan de waarheid wel verdraaien. Daarom is een goede badkamerspiegel met verlichting essentieel. Goede spiegelverlichting komt van voren maar verblindt niet. Voor het aanbrengen van make-up en scheren zijn ook vergrootspiegels te krijgen. Een vergrootspiegel met een vergroting met factor 3 tot 5 is aan te raden. Ziet u iets minder dan kunt u ook kiezen voor een vergrootspiegel met verlichting. Een mooie badkamerspiegel met verlichting is letterlijk een blikvange.

Items 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Badkamerspiegel met 4mm Facetrand staand
  Badkamerspiegel met 4mm Facetrand
  € 125,00
 2. Badkamerspiegel rechthoekig model
  Badkamerspiegel rechthoekig model
  € 65,00
 3. Fontein Spiegel Rechthoek 800x400 rondom facet 10mm
  Fonteinspiegel Rechthoek 800x400 rondom facet 10mm
  € 129,00
 4. LED Spiegel Decor Walther Stone wit wandhangend
  LED Spiegel Decor Walther Stone wit wandhangend
  € 837,10
 5. Skagerak houten spiegel Georg eiken
  Skagerak houten spiegel Georg
  € 539,00
 6. Spiegel LoooX B-Line met spiegelverwarming 100x65cm
  Spiegel LoooX B-Line met spiegelverwarming 100x65cm
  € 299,00
 7. Spiegel LoooX B-Line met spiegelverwarming 120x65cm
  Spiegel LoooX B-Line met spiegelverwarming 120x65cm
  € 309,00
 8. Spiegel LoooX B-Line met spiegelverwarming 60x65cm
  Spiegel LoooX B-Line met spiegelverwarming 60x65 cm
  € 249,00
 9. Spiegel LoooX B-Line met spiegelverwarming 80x65cm
  Spiegel LoooX B-Line met spiegelverwarming 80x65cm
  € 269,00
 10. Spiegel LoooX M-Line met spiegelverwarming 100x60cm
  Spiegel LoooX M-Line met spiegelverwarming 100x60cm
  € 490,00

Items 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Spiegels

Als je s'morgens de badkamer in gaat is de spiegel meestal het eerste waarin je kijkt. De spiegel in de badkamer gebruik je om jezelf gereed te maken voor de komende dag. Je kan je voor de badkamerspiegel, eventueel met spiegelverlichting, jezelf contoleren hoe je kleding zit, of je make up bijgewerkt moet worden en of je haar goed zit.

Een spiegel wordt niet alleen in de badkamer gebruikt. Spiegels zijn in vele vertrekken van het huis heel praktisch. Zo kun je een spiegel in de badkamer en toilet plaatsen maar eventueel ook in de slaapkamer. Door het plaatsen van een spiegel in de badkamer laat je de ruimte optisch groter lijken. Vooral in een wat kleinere badkamer geeft dit een leuk effect. Vooral met een grote spiegel lijkt het net, als je in de spiegel kijkt, dat de ruimte een keer zo groot lijkt.

Bij Badkamermooimakers.nl verkopen we verschillende soorten spiegels. De staande spiegel is een spiegel die je op de grond zet in de badkamer of slaapkamer. Deze dient dan als een passpiegel waarin je het hele lichaam kan zien. Spiegels voor aan de wand zijn er in vele maten en soorten. Ronde spiegel, vierkante spiegel, houten spiegel, en ovale spiegels zijn ruimschoots verkrijgbaar in ons assortiment. Van eenvoudige plakspiegels, scheerspiegels tot vergrootspiegels.

Spiegelverlichting

Goede spiegelverlichting komt van voren maar verblindt niet. Voor het aanbrengen van make-up en scheren zijn ook vergrootspiegels te krijgen. Een vergrootspiegel met een vergroting met factor 3 tot 5 is aan te raden. Ziet u iets minder dan kunt u ook kiezen voor een vergrootspiegel met verlichting. Een mooie badkamerspiegel met verlichting is letterlijk een blikvanger.

Spiegel kopen?

Koop je gewenste spiegel snel en gemakkelijk online bij Badkamermooimakers.nl. Vandaag een spiegel besteld, dan wordt de spiegel meestal binnen 3 werkdagen bij je bezorgd.


© 2020 Badkamermooimakers.nl