Badbrug

Badbrug

Decor Walther Badbruggen

Decor Walther is een Duits design merk die badbruggen van uitstekende kwaliteit maakt. Zo maakt Decor Walther badbruggen van hout en van verchroomd metaal. De houten badbrug is verkrijgbaar in 2 hout soorten; namelijk in Beuken hout en Essen hout. Deze badbrug is gemakkelijk te plaatsen in elke badkuip en neemt maar weinig ruimte in.


 

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Badbrug Stone Decor Walther mat zwart
  Badbrug Black Stone Decor Walther mat zwart
  € 269,00
 2. Badbrug chroom Decor Walther
  Badbrug chroom Decor Walther
  € 309,00
 3. Badbrug Decor Walther klassiek model
  Badbrug Decor Walther klassiek model
  € 189,00
 4. Badbrug Stone Decor Walther wit
  Badbrug Stone Decor Walther mat wit
  € 269,00
 5. Houten badbrug Decor Walther beukenhout geolied
  Houten badbrug Decor Walther beukenhout
  € 113,00
 6. Houten badbrug Decor Walther essenhout donker geolied
  Houten badbrug Decor Walther donker
  € 138,00

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Badbruggen en badplanken

Badbruggen zijn een leuke en speelse toevoeging voor je bad. Zie je het al voor je? Een heet bad met een boekje en een glas wijn er bij? Veelal zijn de metalen badbruggen vaak verstelbaar. Bij de houten varianten is dit natuurlijk niet mogelijk.

De Decor Walther metalen badbrug is leverbaar in 2 uitvoeringen; namelijk in een strak design model en een klassiek model. De badbruggen zijn gemaakt van messing verchroomd metaal. Dit bied als voordeel dat er nooit roestvorming op deze badbruggen kan ontstaan. Een Decor Walther badbrug staat voor kwaliteit en design. Decor Walther heeft voor elke badkuip wel een passende badbrug. De aanschaf van een Decor Walther badbrug is door zijn uitstekende kwaliteit een aanschaf voor vele jaren.© 2019 Badkamermooimakers.nl