Badbrug

Badbrug

Decor Walther Badbruggen

Decor Walther is een Duits design merk die badbruggen van uitstekende kwaliteit maakt. Zo maakt Decor Walther badbruggen van hout en van verchroomd metaal. De houten badbrug is verkrijgbaar in 2 hout soorten; namelijk in Beuken hout en Essen hout. Deze badbrug is gemakkelijk te plaatsen in elke badkuip en neemt maar weinig ruimte in.


 

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Badbrug chroom Decor Walther
    Badbrug chroom Decor Walther
    € 309,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Badbruggen en badplanken

Badbruggen zijn een leuke en speelse toevoeging voor je bad. Zie je het al voor je? Een heet bad met een boekje en een glas wijn er bij? Veelal zijn de metalen badbruggen vaak verstelbaar. Bij de houten varianten is dit natuurlijk niet mogelijk.

De Decor Walther metalen badbrug is leverbaar in 2 uitvoeringen; namelijk in een strak design model en een klassiek model. De badbruggen zijn gemaakt van messing verchroomd metaal. Dit bied als voordeel dat er nooit roestvorming op deze badbruggen kan ontstaan. Een Decor Walther badbrug staat voor kwaliteit en design. Decor Walther heeft voor elke badkuip wel een passende badbrug. De aanschaf van een Decor Walther badbrug is door zijn uitstekende kwaliteit een aanschaf voor vele jaren.© 2019 Badkamermooimakers.nl