Decor Walther Black Stone

Black Stone

Luxe, kwaliteit en design

Dat is wat de Decor Walther Black Stone serie te bieden heeft. De Black Stone serie van Decor Walther is uniek. Wat de Black Stone serie zo bijzonder maakt is het materiaal waarvan het gemaakt is. De Decor Walther Black Stone serie is gemaakt van mineraalcomposiet.
Dit materiaal heeft een prachtige soft uitstraling en een steenachtige look. Het materiaal is 100% recyclebaar, dus erg duurzaam.

Het design van de Decor Walther Black Stone serie erg stijlvol uitgevoerd. De serene mat zwarte kleur past in iedere moderne badkamer. Het Duitse merk Decor Walther heeft een exclusief assortiment badkameraccessoires. Stijlvol, Design en topkwaliteit.

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Douchekorf Decor Walther Black Stone DCT30 chroom
    Douchekorf Decor Walther Black Stone DCT30
    € 189,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

De badkamerserie BLACK STONE van Decor Walther.

De badkameraccessoires Black Stone van Decor Walther zijn gemaakt van mineraalcomposiet. De Black Stone badkameraccessoires van Decor Walther zijn gemaakt van een gegoten kunststof materiaal dat zorgt voor een strakke en tijdloze uitstraling. De Decor Walther Black Stone badkameraccessoires hebben een satijn matte uitstraling. Het materiaal voelt warm en prettig aan. Daarbij is het ook een heel sterk materiaal wat uitstekend geschikt is voor het maken van Black Stone badkameraccessoires. De Black Stone badkameraccessoires van Decor Walther zijn gemaakt van mineraalcomposiet en zijn heel populair.

bruine banner

© 2020 Badkamermooimakers.nl