toiletstandaard-toiletrolhouder-closetborstel-staand

Toiletstandaard

Als een toiletborstel niet aan de muur bevestigd kan worden?

Dan is er altijd de mogelijkheid om de toiletborstel staand op de vloer van het toilet te plaatsen. Staande toiletstandaarden zijn er in vele modellen en uitvoeringen. Het belangrijkste is natuurlijk bij een WC borstel dat het toilet er goed mee schoongemaakt kan worden. De toiletstandaard van Decor Walther maakt deel uit van de groep toiletaccessoires of ook wel wc accessoires genoemd. Naast een toiletstandaard wordt er ook vaak een pedaalemmertje in het toilet geplaatst.

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Decor Walther staande toiletrolhouder STRAIGHT 8
  Decor Walther staande toiletrolhouder STRAIGHT 8
  € 406,00
 2. Toiletstandaard Decor Walther Stone wit glans chroom
  Toiletstandaard Decor Walther Stone wit
  € 430,00
 3. Toiletstandaard Decor Walther Straight 5 chroom
  Toiletstandaard Decor Walther Straight 5 chroom
  € 405,00
 4. Toiletstandaard Decor Walther Straight 6
  Toiletstandaard Decor Walther Straight 6
  € 699,00
 5. Toiletstandaard Decor Walther Straight 7
  Toiletstandaard Decor Walther Straight 7
  € 599,00

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren

De beste en mooiste toiletstandaard is van Decor Walther

Bij ons vind u een ruim assortiment aan closetrolhouders, toiletborstels en toiletborstelhouders. De Decor Walther vrijstaande toiletstandaard kun je gemakkelijk verplaatsen. Het grote voordeel hiervan is dat tijdens schoonmaak van de badkamer of het toilet de vloer gemakkelijk schoon te maken is. De toiletstandaard kan door zijn geringe gewicht heel gemakkelijk verplaast worden.

Ook de combinatie van een toiletborstel met wc rolhouder, dit is dus de toiletstandaard, is erg populair. Hiermee heb je en de closetrol en closetborsel altijd bij de hand. In onze webshop vind u een scala aan diverse toiletstandaarden die in elke badkamer geplaatst kunnen worden. Hierdoor staat de toiletstandaard nooit in de weg .

Wij werken met verschillende merken zoals Decor Walther, Woodynox en Geesa badkameraccessoires die mooie en kwalitatief goede toiletborstels aanbieden.

© 2020 Badkamermooimakers.nl