0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 18 32

Antislipmatjes

Antislipmat voor ligbad en douchebak 

Veiligheid in de badkamer, daar sta je zomaar niet bij stil.  Door valpartijen kun je, je lelijk bezeren wanneer je in je bad of douchebak uitglijdt. Om slippartijen te voorkomen kun je hiervoor een antislipmat voor in de badkamer gebruiken.
Deze Antislipmatten zijn erg gemakkelijk om neer te leggen in de badkuip of douchehoek en erg efficient! Zelfs op de tegelvloer kan je deze antislipmat zonder problemen neerleggen zonder dat deze wegglijd.

Antislipmatten zijn niet alleen heel functioneel. Door de vele afmetingen, kleuren en designs staan de antislipmatjes zeer decoratief in de badkamer.


Douchen en in bad gaan zonder zorgen

Val en glijpartijen zijn altijd vervelend.  Als je valt in de badkamer, wat over het algemeen een kleine ruimte is, loop je het risico om tegen allerlei obstakels zoals de wastafel of het toilet te vallen.
Als je onder de douche staat, en deze is bijvoorbeeld afgeschermd met een glazen douchecabine loop je zonder antislipmat bovendien het risico bij een glijpartij om door de glazeen douchewand heen te vallen.

De gevolgen hiervan zijn niet te overzien.  Met een Antislipmat voor de douche hoef je, je geen zorgen te maken over je veiligheid. Voorzichtig zijn is natuurlijk altijd het eerste vereiste en de boodschap, maar als je het 100% ‘safe’ wil spelen, kan je het beste de nodige maatregelen nemen.

Antislipmatten zijn relatief goedkoop en zeker geen overbodige luxe.
Je kan je eigen veiligheid in de douchecabine of badkamer nog verder vergroten om er stevige handgrepen in te plaatsen. Diet biedt nog meer grip en steun voor jezelf tijdens het douchen.

Antislipmatten zijn er in allerlei soorten, vormen en kleuren. Je vindt vast wel een antislipmat voor de badkuip of antislipmat voor de douchebak die past. Bij het plaatsen van een antislipmat voor de badkamer moet je er wel voor zorgen dat de ondergrond droog en schoon is. Ook de antislipmat zelf moet droog en schoon zijn. Zeepresten of ander vuil onder de antislipmat kunnen ervoor zorgen dat de antislipmat niet goed genoeg vastzit gaat zitten en je alsnog onderuit gaat.


Antislipmatten in allerlei kleuren 

Je badkamer is in een bepaalde kleur en style ingericht. Tal van antislipmatten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs. Je vind altijd wel een antislipmat voor de badkamer die bij jouw stijl past.

Gratis verzending

Vanaf 100.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten

Snelle Levering

Meestal binnen 3 werkdagen in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen/advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@badkamermooimakers.nl