Skagerak-hout-kruk-handdoekladder-spiegel

Skagerak

sfeer skagerak

Houten badkamermeubelen van Skagerak

Houten badkamerkrukjes en en handdoekladders van Skagerak zijn een aanwinst voor de badkamer. Skagerak maakt houten design producten die met recht stijlvolle houten meubels voor de badkamer genoemd mogen worden. Deze Skagerak houten badkameraccessoires hebben een tijdloos design en zijn van uitzonderlijke kwaliteit. De Skagerak collectie houten meubels voor de badkamer bestaat o.a. uit houten krukjes, houten opbergboxen en houten handdoekladders.

Kies maar een Skagerak accessoire!

Winkelen per
Filter producten
Categorie
  1. Badkamerkruk 8
  2. Opbergbox 2
  3. Badkamermat 1
  4. Handdoekladder 1
  5. Passpiegel 2

Skagerak

Het familiebedrijf heeft zijn wortels in het hoge noorden van Denemarken. Onmiskenbaar maken ze houten badkamer producten in Scandinavische stijl.

Oorspronkelijk maakte het houtbewerkingsbedrijf tuinmeubelen in teak hout onder de naam Trip Trap.

Tegenwoordig maken ze een scala van houten produkten. De passie voor hout en focus op kwaliteit zijn echter intact gebleven. Het merk Skagerak is geëvolueerd naar een modern Scandinavisch merk. Het bedrijf heeft een uitgebreide selectie van hedendaagse producten ontworpen door gevestigde ontwerpers alsook door up-and-coming talenten.

Badkamermooimakers.nl heeft zich toegelegd op met name de badkamer produkten die door Skagerak worden gemaakt. We hebben o.a. een ruime collectie Skagerak opbergboxen, badkamerkrukken en opstapkrukjes. Kijk in onze webshop en kies maar.

                                                                 


© 2020 Badkamermooimakers.nl