skagerak-hout-passpiegel

Passpiegel

Skagerak spiegel

Deze houten spiegel van Skagerak past perfect in badkamer, hal of slaapkamer. De Skagerak passpiegel is perfect voor in de badkamer boven een wastafel of bameubel. De Skagerak spiegel is van massief hout gemaakt en heeft een perfecte afwerking. Deze Skagerak pas spiegel is ook prima in de slaapkamer of hal te plaatsen. Skagerak produkten zijn van uitzondelijke hoge kwaliteit en betekenen een aanschaf voor vele jaren.

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Skagerak Houten spiegel Cutter teak
    Skagerak houten spiegel Cutter
    € 609,00
  2. Skagerak houten spiegel Georg eiken
    Skagerak houten spiegel Georg
    € 539,00

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Skagerak producten betekend mooi Design.

Niels Hvass is een geselecteerde ontwerper voor Skagerak producten. Strakke en eenvoudige lijnen resulteren in een eerlijk en elegant design. De ontwerpen begonnen met de prachtige Skagerak Cutter bank en is sindsdien uitgegroeid tot een compleet assortiment.

De prachtige eenvoud van de Cutter collectie heeft bewezen dat deze producten hun plek hebben gevonden in de tuin, gang, keuken, en badkamer.

De Cutter Box large kan worden geplaatst onder de Skagerak Cutter bank en Cutter stoel. In deze stijlvolle opberg box passen uw handdoeken, toiletspullen etc. Aan de Skagerak Cutter kapstok met zijn vele haakjes kunnen handdoeken en badjassen aan worden opgehangen.

Skagerak betekend modern Scandinavisch design met een duurzaam karakter. De Skagerak collectie badkameraccessoires kenmerkt zich door warme, esthetische vormen en lijnen. Dit geeft de badkameraccessoires een tijdloos en duurzame uitstraling en zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Dat betekend dat de Skagerak producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Skagerak werkt met gevestigde en up-coming designers, waardoor de collectie steeds weer vernieuwende producten bevat. Ook echte klassiekers maken deel uit van de collectie. Prachtige bankjes, krukjes, exclusieve kapstokken en diverse soorten opberger zijn onderdeel van deze veelzijdige collectie woon- en badkameraccessoires

Skagerak staat voor kwaliteit, design en een verantwoorde duurzame productie.


© 2020 Badkamermooimakers.nl