handdoekhaakje-handdoekhouder

Handdoekhaken

Het ophangen van een handdoekje in het toilet!

Voor het ophangen van een handdoekje of een gastendoekje zijn er handige ophanghaakjes te koop. Het merk Geesa bijvoorbeeld heeft in elke badkamerserie wel één of meerder handdoekhaakjes opgenomen. Een handdoekhaakje plaats je naast je fonteinbakje in het toilet voor het ophangen van een handdoekje. Deze handdoekhaakjes lenen zich ook uitstekend in de badkamer voor het ophangen van kleding of een badjas.

Items 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. mini haak type 2
  Geesa handdoek haak Nelio 6813-02
  € 19,80
 2. Geesa Modern Art Dubbele jashaak.
  Geesa Modern Art Dubbele jashaak.
  € 47,67
 3. Geesa Modern Art Enkele jashaak.
  Geesa Modern Art Enkele jashaak.
  € 34,95
 4. Geesa Nemox Jashaak dubbel.
  Geesa Nemox Jashaak dubbel.
  € 34,24
 5. Geesa Nemox Jashaak enkel.
  Geesa Nemox Jashaak enkel.
  € 14,01
 6. Geesa NexX Jashaak dubbel.
  Geesa NexX Jashaak dubbel.
  € 51,24
 7. Geesa NexX Jashaak.
  Geesa NexX Jashaak.
  € 27,22
 8. Geesa shift handdoekhaak gladde voorkant chroom
  Geesa shift handdoekhaak gladde voorkant
  € 41,00
 9. Geesa shift handdoekhaak medium Diamant patroon Chrome
  Geesa shift handdoekhaak medium Diamant patroon
  € 99,00
 10. Geesa shift handdoekhaak medium driehoekpatroon Chrome
  Geesa shift handdoekhaak medium driehoekpatroon
  € 99,00
 11. Geesa shift handdoekhaak medium gladde voorkant Chrome
  Geesa shift handdoekhaak medium gladde voorkant
  € 39,00

Items 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Handdoekhaken: een must in de badkamer en toilet

Een handdoekhaak is een kleine badkameraccessoire. In eerste instantie denk je bij het ophangen van een handdoek in de badkamer of toilet niet meteen aan en handdoekhaakje.

Maar er zijn toch situaties waarbij een klein handdoekhaakje een uitkomst kan bieden. In een kleine toiletruimte is er meestal niet zoveel ruimte om iets op te hangen. Een klein handdoekhaakje naast het fonteinbakje gaat meestal wel passen. Zo kan ook in het toilet een handdoekje of gastendoekje worden opgehangen.

Handdoekhaak in de badkamer

Handdoekhaken worden ook veel in de badkamer toegepast. Denk bijvoorbeeld voor het ophangen van kleding of de badjas. Maar ook naast de wastafel kan prima een handdoekhaakje worden geplaatst als daar niet genoeg ruimte is voor een wat grotere handdoekhouder.

Handdoekhaken zijn er in enkele uitvoering maar je hebt ook dubbele handdoekhaken. Zelfs een handdoekhaak met meerdere haakjes maken het ophangen van handdoeken wel erg gemakkelijk.

Handdoekhaken zijn onmisbaar in zowel keuken, badkamer en toilet. Of je nu een kleine theedoek of een grote afdrooghanddoek op wilt hangen, in beide gevallen zijn handdoekhaken een noodzaak. Je hangt je handdoek er aan op en daarnaast kan de handdoek ook nog weer opdrogen. Heel handig dus!

Groot assortiment bij Badkamermooimakers.nl

Wij leveren een ruim assortiment handdoekhaken. De A-merken zoals Geesa en Haceka voeren hierbij de boventoon. Handdoekhaken van uitstekende kwaliteit. Geesa geeft 12 jaar garantie op hun producten. Dat zegt al genoeg over de kwaliteit van de handdoekhaak

Bekijk handdoekhaken in onze webshop

Neem voorgoed afscheid van rondslingerende handdoeken in de badkamer. Bekijk ons ruime assortiment handdoekhaken in de webshop en kies voor de variant die perfect past in de ruimte bij jou thuis.


© 2020 Badkamermooimakers.nl