reserverolhouder, extra wc papier houder

Reserverolhouders

Het WC papier is op!

Je zit net op het het toilet en dan kom je er achter dat het wc-papier op is. Want je voorganger heeft gedacht, ik gebruik het laatste vel en diegene die na mij komt die red het wel. Met een reserverolhouder voorkom je dat het wc papier op is, er staat altijd een voorraadje bij de hand. Met de reserverolhouder die meteen dienst doet als closetrolhouder grijp je nooit meer mis.

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Reserve closetrolhouder: Functioneel en mooi

De reserverolhouder is een praktische en mooie oplossing om al je extra toiletrollen mee op te bergen. Door je toiletrollen op een reserverolhouder te zetten voorkom je rondslingerende wc papier rollen. De reserve rolhouder zorgt er dus niet alleen voor dat je nooit zonder toiletpapier zit, maar ook dat deze netjes en mooi opgeruimd zijn.

Verticaal of horizontaal?

Er zijn verschillende manieren om je toiletrollen te ordenen in je toilet. De meest bekende manier is de staande reserve rolhouder. Bij een inbouw reserverolhouder stapel je de toiletrollen verticaal op elkaar. Deze reserve rolhouders kunnen zowel los op de grond staan als aan de wand gemonteerd zijn. Maar er zijn ook andere manieren om je toiletrollen op te bergen. Zo heb je reserve rolhouders in de vorm van een koker.

Eenheid in het toilet

Heb jij een toilet met een landelijk sfeer? Of juist een strak en modern toilet? Welke stijl je toiletruimte ook heeft Badkamermooimakers.nl heeft de juiste reserve closetrolhouder voor het toilet. Kies voor toiletborstels en toiletrolhouders in dezelfde stijl. Ook het kleinste kamertje in het huis mag er mooi uitzien!

Bekijk onze producten

Zoek je naar een mooie reserve rolhouder voor op het toilet? Bekijk dan ons aanbod in de webshop.


© 2019 Badkamermooimakers.nl