zeepdispenser

Zeepdispensers

Wie kent dat niet?

Dat geklieder met een stukje zeep om je handen te wassen. Waarom geen zeepdispensers bij de wastafel in de badkamer of fonteinbakje in het toilet. Ook voor in keuken is een staande zeepdispenser zeer praktisch. Heel handig is de zeepdispencer voor vloeibare zeep. Een druk op de knop en de juiste hoeveelheid zeep wordt gedoseerd op uw hand.

Items 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Geesa Modern Art Zeepdispenser muur hangend
  Geesa Modern Art Zeepdispenser muur hangend
  € 125,00
 2. Geesa Nemox Nautiq Zeepdispenser
  Geesa Nemox Nautiq Zeepdispenser
  € 125,38
 3. Geesa Nemox Zeepdispenser 200ml wandmodel
  Geesa Nemox Zeepdispenser 200ml wandmodel
  € 82,49
 4. Geesa NexX Zeepdispenser.
  Geesa NexX Zeepdispenser.
  € 105,68
 5. Haceka IXI Zeepdispencer RVS
  Haceka IXI Zeepdispencer RVS
  € 34,16
 6. Haceka Kosmos zeepdispenser met matglas flacon
  Haceka Kosmos zeepdispenser met matglas flacon
  € 34,75
 7. Haceka Mezzo zeepdispenser
  Haceka Mezzo zeepdispenser
  € 45,54
 8. Zeepdispenser Decor Walther porselein DW 480 zwart/chroom
  Zeepdispenser Decor Walther porselein DW 480
  € 56,00
 9. Zeepdispenser Decor Walther porselein wit
  Zeepdispenser Decor Walther porselein wit
  € 55,00
 10. Zeepdispenser Decor Walther porselein zwart
  Zeepdispenser Decor Walther porselein zwart
  € 59,00

Items 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Zeepdispenser

Een zeepdispenser zorgt weer voor schone handen na toiletgebruik of een bezoek aan de badkamer? Plaats een stijlvolle en mooie zeepdispenser bij de wastafel of het fonteinbakje. Zelfs een zeepdispenser in de keuken kan heel praktisch zijn.

Een zeepdispenser gebruik je om je handen mee te wassen. De zeepdispenser kan worden opgehangen aan de wand in de badkamer, keuken of toilet. Er zijn ook los staande zeepdispensers die je op de rand van de wastafel of keukenblad zet.

Voor onder de douche zijn er de shampoo dispensers die je aan de wand kunt bevestigen. Deze shampoo dispensers heb je met 1, 2 of 3 flacons. Voor een ieder zijn eigen geurtje.

Zeepdispensers

Een zeepdispenser mag eigenlijks niet ontbreken bij de wastafel of fonteinbakje in het toilet. Alleen al uit oogpunt van hygiëne zou in iedere badkamer en toilet een zeepdispenser aanwezig moeten zijn. Je komt ook vaak een blokje zeep tegen in het toilet. Maar het idee dat iedereen daar met zijn handen aanzit na toiletgebruik geeft toch niet een zo erg fris gevoel.

Beter is om een zeepdispenser te plaatsen in het toilet of de badkamer. Met één druk op de knop krijgt je precies de juiste hoeveel zeep om de handen mee te wassen. Zonder verder ook maar iets aan hoeven te raken. De zeepdispensers besparen u tevens geld, je hoeft nu niet iedere keer een nieuwe zeepdispenser te kopen. De zeepdispensers van Badkamermooimakers.nl zijn eenvoudig en gemakkelijk na te vullen.

Ruime keuze in zeepdispensers

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan zeepdispensers. Er zijn zeepdispensers van rvs, porselein of chroom zeepdispensers. Daarnaast zijn er nog de zeepdispensers die volledig van kunststof gemaakt zijn en hierdoor zeer geschikt zijn voor onder de douche. De dubbele zeepdispensers worden veel gebruikt als shampoo dispenser.
© 2020 Badkamermooimakers.nl