Zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel

€ 107,40
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel

Deze zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel is een staande toiletrolhouder en closetborstel in één. Deze zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel heeft heeft een aparte houder voor de wc rol en een aparte houcder voor de closetborstel.

De zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel heeft een elegant en eenvoudig ontwerp met een industriële uitstraling, De zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel is gemaakt van hoogwaardig, mat-zwart gelakt staal. Afmetingen (B x H x D): 15 x 69 x 20 cm

Zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel

Deze badkamerserie bestaat uit zwarte badkameraccessoires, en geeft uw badkamer het perfecte Loft gevoel. Deze zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel kenmerkt zich door zijn industrieel design.

De basis van deze zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel is gemaakt van hoogwaardig staal met matte, zwarte coating. Dankzij zijn geringe afmetingen past deze stijlvolle zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel vrijwel in elke badkamer of toilet.

De zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel heeft een aparte houder voor de wc rol en een aparte houcder voor de closetborstel.
Door de verzwaarde voet kan deze zwarte toiletstandaard met wc rolhouder en closetborstel op een veilige en stabile manier in de badkamer of toilet worden geplaatst.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Merk Decor Walther
Materiaal Hoogwaardig Composiet
Kleur Zwart

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Badkamermooimakers.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Badkamermooimakers.nl