Scheerspiegels, vergrootspiegels en make-up spiegels

Vergrootspiegels

Dat lastige haartje of de make-up wat niet goed zit!

Maar in een gewone spiegel kunt u het net niet goed genoeg zien. Een Make up spiegel zou de oplossing kunnen zijn.De vergrootspiegels van Badkamermooimakers.nl bieden hierbij uitkomst. Vergrootspiegel voor aan de wand of staande vergrootspiegels. Scheerspiegel voor het scheren met anticondens. Voor het aanbrengen van make-up en scheren is een vergrotende cosmeticaspiegel met een vergrotende factor van 3 tot 5 keer aan te raden.

Items 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Vergrootspiegel, Scheerspiegel of Make-up spiegel

Een vergrootspiegel of scheerspiegel is een handig hulpmiddel voor in de badkamer. Een vergrootspiegel die ook wel Make-up spiegel wordt genoemd hoort eigenlijk standaard in een badkamer thuis. De meeste vrouwen hebben er wel eentje nodig. De vergrootspiegel is een handig hulpmiddel om bijvoorbeeld je make-up aan te brengen of om je wenkbrauwen te epileren.

Deze vergrootspiegels worden natuurlijk ook wel door mannen gebruikt bijvoorbeeld als scheerspiegel. Scheerspiegels, vergrootspiegels en make-up spiegels zijn er in allerlei varianten en kleuren. Stijlvolle spiegels met vergrotende glazen om neer te zetten op tafel of om op te hangen aan de muur. Zo zijn er modellen met verlichting op stroom en batterijen, uitklapbare een uittrekbare spiegels en vergrootspiegels met spiegelglas aan beide zijden.

Een brede keus van wandspiegels, scheerspiegels en staande spiegels tot wel 5x vergroten vind u in onze webshop. Zelf een scheerspiegel met bluetooth aansluiting is mogelijk


© 2020 Badkamermooimakers.nl