spiegelverlichting-badkamerverlichting

Spiegelverlichting

Spiegellamp voor in de badkamer

Een lamp boven of naast je spiegel in de badkamer is haast onmisbaar. In ons ruime assortiment aan spiegellampen vind je lampen die aan de muur of op een spiegel of spiegelkast bevestigd kunnen worden. De bedoeling van een spiegellamp is dat deze gericht licht geeft. Zo is goede verlichting rondom de spiegel belangrijk bij het doen van de make-up of het scheren. Spiegelverlichting in uw badkamer geeft een bepaalde mooie sfeer.

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Spiegelverlichting met Led model Slim XL
  Spiegelverlichting met Led model Slim
  € 115,00
 2. Spiegelverlichting met Led model Slim XL
  Spiegelverlichting met Led model Slim XL
  € 186,00
 3. Spiegelverlichting model Kube
  Spiegelverlichting model Kube
  € 97,90
 4. Spiegelverlichting model Move
  Spiegelverlichting model Move
  € 176,00
 5. Spiegelverlichting model Round
  Spiegelverlichting model Round
  € 133,00

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Spiegelverlichting

Een sfeervolle badkamer is te verwezenlijken door de juiste badkameraccessoires, maar zeker ook door de juiste spiegelverlichting. Er is Led verlichting en lampen voor boven de spiegel. De verlichting in de badkamer moet sfeervol zijn, maar ook praktisch op het moment dat u dit nodig hebt. Wij hebben voor u een aantal merken met de mooiste badkamer spiegelverlichting uitgezocht.

Kies de juiste spiegelverlichting

Een badkamer wordt veelvuldig en intensief gebruikt. Daarom worden er ook verschillende eisen gesteld aan spiegelverlichting. Ga je veelvuldig lekker in bad voor ontspanning dan gebruik je doorgaans spiegelverlichting met wat warmer licht. Wordt de spiegel intensief gebruikt voor scheren en make-up dan is spiegelverlichting met directer en helder licht nodig. Spiegelverlichting die kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weergeven. Bij de keuze van spiegelverlichting is het daarom wenselijk dat er altijd rekening wordt gehouden met de wensen van de gebruiker.

Spiegelverlichting draagt niet alleen bij aan de sfeer in je badkamer. Spiegelverlichting moet ook mooi zijn. Het design van de spiegelverlichting moet natuurlijk wel in het badkamerinterieur passen. In onze webshop vind u vast en zeker de spiegelverlichting die bij uw smaak past.

Kijk gerust rond in onze webwinkel om te zien wat wij op het gebied van badkamerverlichting voor u kunnen betekenen.


© 2020 Badkamermooimakers.nl