0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 25 55
Serie
  1. Basket serie
Toepassing
  1. Prullenbakje

Pedaalemmers

Toiletemmertje en afvalbakje voor toilet en badkamer

Het kleinste kamertje van het huis wordt veel gebruikt. Een klein afvalemmertje of toiletemmertje mag hier niet ontbreken. In het toilet  hoort een afvalbakje. De toiletemmers zijn zeer compact en hebben een inhoud van 3 tot 10 liter. 

Kleine afvalemmers voor op de badkamer

In onze webshop verkopen wij toiletemmertjes en afvalbakjes die je in het toilet en de badkamer kan plaatsen. Een klein prullenbakje is erg handig en praktisch in de badkamer en toilet. Wij hebben een ruime keuze in afvalemmers in verschillende soorten, maten en kleuren speciaal voor de badkamer en toilet. Altijd een netjes en opgeruimde badkamer met het afval in een afvalemmer. 

Over Afvalemmer en badkameremmer

Nooit geen afval meer op de badkamervloer. Vanaf nu alle afval keurig in de badkamer afvalemmers. De badkamerprullenbak en pedaalemmer zijn er in vele formaten en uitvoeringen. Zo heb je een afvalemmer voor de badkamer van RVS en chroom maar ook van kunstof in verschillende felle kleurtjes. Dit als u een fleurig accent in de badkamer wilt aanbrengen.

Design afvalemmer, prullenbak, pedaalemmer, afval emmer, afvalbak zijn er ook in chroom en geborsteld rvs of stainless steel. Een typisch kenmerkt voor een pedaalemmer is de voetbediening. Dit is niet alleen handig maar ook erg hygiënisch. Voor gebruik in de badkamer en toiletruimte kunt u het beste een 3 tot 5 liter pedaalemmer kiezen.

Gratis verzending

Vanaf 100.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten

Snelle Levering

Meestal binnen 3 werkdagen in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen/advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@badkamermooimakers.nl