wasmand-Decor Walther

Wasmand

Decor Walther wasmanden

Je vuile wasgoed opruimen wordt pas leuk met de wasmanden van Decor Walther. Decor Watlher wasmanden staan voor kwaliteit en design. Decor Walther heeft voor elke badkamer wel een passende wasmand. Tevens is een wasmand van Decor Walther door zijn uitstekende kwaliteit een aanschaf voor vele jaren.

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Wasmand Decor Walther Cross chroom grijs
  Wasmand Decor Walther Cross chroom grijs
  € 540,10
 2. Wasmand Decor Walther Cross chroom zwart
  Wasmand Decor Walther Cross chroom zwart
  € 540,10
 3. Wasmand Decor Walther RVS met zitje wit
  Wasmand Decor Walther RVS met zitje 50cm
  € 616,00
 4. Wasmand Decor Walther RVS met zitje wit
  Wasmand Decor Walther RVS met zitje 66cm
  € 790,90

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Wasmanden Decor Walther

Als je niet oppast, wordt uw sfeervolle badkamer zonder een wasmand al heel snel een ruimte vol rondslingerend wasgoed.
Zeker als de badkamer niet echt heel groot is. Toch zijn er volop mooie oplossingen met wasmanden om wasgoed in op te bergen. Keuze te over in wasmanden en wastassen om een opgeruimde en sfeervolle badkamer te hebben. Elke dag weer.

Of je nu een houten wasmand, RVS wasmand, kunststof wasmand, design wasmand of nylon wasmand zoekt. Bij ons vindt u een ruime keuze aan diverse soorten wasmanden, wastassen en wasboxen.

De wasmanden voor in uw badkamer zijn bij ons altijd volgens de laatste trends. Kiest u een wasmand in moderne stijl of juist in een landelijke sfeervolle stijl? Houd u van wasmanden met felle kleuren of kiest u liever wasmanden met fijne aardetinten? U vind bij ons een ruim assortiment in wasmanden. Gemakkelijk online uw eigen stijl wasmand bestellen voor in uw badkamer voor een voordelige prijs!


© 2020 Badkamermooimakers.nl