badgreep-wandbeugel-toiletbeugel-douchebeugel

Badgrepen

Met een wandbeugel of badgreep in de badkamer zorgt u voor veiligheid en gemak in uw badkamer of toilet. Voor mensen die wat instabiel zijn en af en toe wel even een vasthoudpunt in de badkamer of toilet kunnen gebruiken bied een badgreep of wandbeugel uitkomst.

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. mini haak type 2
  Geesa badgreep Nelio 6806-02
  € 89,10
 2. Geesa Modern Art Badgreep 300mm.
  Geesa Modern Art Badgreep 300mm.
  € 179,53
 3. Geesa Nemox Badgreep.
  Geesa Nemox Badgreep.
  € 98,05
 4. Geesa NexX Badgreep
  Geesa NexX Badgreep
  € 124,90
 5. Geesa Wynk badgreep 30 cm
  Geesa Wynk badgreep 30 cm
  € 79,20
 6. Haceka Mezzo badgreep
  Haceka Mezzo badgreep
  € 41,75

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Badgreep en wandbeugel

Badbeugels of wandgrepen kan je op verschillende plekken in de bakamer of toilet plaatsen, denk bijvoorbeeld aan de douchecabine. Door de vaak glibberige douchebak of tegelvloer kan een badgreep of wandbeugel een handige steun zijn voor bij het uitstappen van de douchecabine.

Ook in het toilet bij het weer willen opstaan is een badgreep of wandbeugel een handig hulpmiddel. Je kan jezelf als het ware een beetje optrekken zodat het opstaan van het toilet een stuk makkelijker wordt.

Deze badgrepen en wandbeugels zijn eenvoudig te monteren. Veelal het boren van een paar gaatjes in de tegelwand volstaat. Een badgreep of wandbeugel geeft zowel ouderen, revaliderende patiënten en kinderen stabiliteit en vertrouwen bij het gebruik van de badkamer.

Een badgreep met zuignap is eenvoudig te bevestigen door de greep op de ondergrond te drukken en dan de hendels vast te klikken. Hiervoor hoeft u niet te boren en is er geen gereedschap nodig. De meeste badkamerbeugels en handgrepen hebben een antislip bovenkant zodat u extra grip heeft.


Badgrepen vergelijken en kopen
 

Met een badgreep of wandbeugel maak je jouw badkamer of toilet extra comfortabel en veilig. Badgrepen en wandbeugels voor de badkamer bieden steun wanneer je je evenwicht niet kunt houden. De badgrepen en wandbeugels zorgen er ook voor dat opstaan van het toilet gemakkelijker wordt en bieden steun wanneer je dreigt uit te glijden of te vallen.

Ben je op zoek naar een badgreep of wandsteun voor in de badkamer of toilet?  Bij Badkamermooimakers.nl zijn badgrepen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. De meest simpele badgrepen zijn gemaakt van pvc en zijn wit van kleur. Wat luxere uitvoeringen, zijn gemaakt van messing en zijn chroom van kleur en zijn ook wat steviger. Wil je een badgreep aanschaffen of diverse badgrepen met elkaar vergelijken? Badkamermooimakers.nl zet een aantal badbeugels voor je op een rij.


© 2020 Badkamermooimakers.nl