0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 25 135
Serie
  1. IXI serie
Toepassing
  1. Inloopdouche
  2. Raamwisser

Wissers

Voor het droogmaken van de douchewand of de tegelvloer na een douchebeurt zijn er handige raamwissers op de markt.

Met een raamwisser is het schoonmaken en verwijderen van waterdruppels op een glazen douchewand een fluitje van een cent.
Ideaal voor douchewanden van glas en acryl. 

Met de rubberen lip trekken deze raamwissers al het water van de glaswanden en tegelvloer. Zo krijg je weer een schone en frisse badkamer.

Voor de tegelvloer zijn er de zogenaamde vloerwissers of vloertrekkers. Dankzij de lange steel die aan deze vloerwissers zit wordt het droog trekken van de vloer wel heel erg gemakkelijk. Hiermee trek je al het water en vuil van tegels en stenen vloeren af.

De meeste vloerwissers hebben een ophanghaak waarmee je hem aan de wand kan hangen. Zo heeft de Luca vloerwisser zelfs een verdekte ophanghaak die je niet ziet. Door de verchroomde afwerking van deze wisser is het een mooie accessoire in de badkamer die gezien mag worden.

Vloerwissers en raamwissers

Heel veel badkamers zijn tegenwoordig uitgerust met een inloopdouche. Mooie glasplaat als waterafscheiding en een betegelde vloer met een vloergoot.

Maar hoe hou je de tegelvloer en douchewand nou mooi droog en schoon na het douchen. Dat kan met een raamwisser of vloerwisser. De vloerwisser of raamwisser voor de badkamer is een rubberen trekker waarmee je de tegelvloer en de glazen douchewand weer droog trekt na elke douchebeurt.

Badkamermooimakers.nl verkoopt de Luca vloerwisser, dit is een design vloerwisser in chroom. De luca vloerwisser kan ook in RVS geleverd worden. Voor online vloerwissers en raamwissers kopen ga je naar Badkamermooimakers.nl

Gratis verzending

Vanaf 100.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten

Snelle Levering

Meestal binnen 3 werkdagen in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen/advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@badkamermooimakers.nl