Wissers

Wissers

Vloerwissers en raamwissers

Heel veel badkamers zijn tegenwoordig uitgerust met een inloopdouche. Mooie glasplaat als waterafscheiding en een betegelde vloer met een vloergoot. Maar hoe hou je de tegelvloer en douchewand nou mooi droog en schoon na het douchen. Dat kan met een raamwisser of vloerwisser. De vloerwisser of raamwisser voor de badkamer is een rubberen trekker waarmee je de tegelvloer en de glazen douchewand weer droog trekt na elke douchebeurt.

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Haceka IXI Raamwisser RVS
  Haceka IXI Raamwisser RVS
  € 26,40
 2. Raamwisser Haceka Kosmos chroom
  Haceka Raamwisser Kosmos chroom
  € 25,00
 3. Raamwisser Bosa Mat RVS
  Raamwisser Bosa Mat RVS
  € 27,00
 4. Raamwisser dubbelzijdig grijs
  Raamwisser dubbelzijdig grijs
  € 32,00
 5. Raamwisser Gela chroom RVS
  Raamwisser Gela chroom RVS
  € 34,00
 6. Raamwisser Sphinx 300 chroom
  Raamwisser Sphinx 300 chroom
  € 40,81
 7. Raamwisser Vista in 4 kleuren
  Raamwisser Vista in 4 kleuren
  € 41,00
 8. Vloerwisser Haceka Selection
  Vloerwisser Haceka Selection lange steel
  € 89,90
 9. Vloerwisser Sara glans chroom
  Vloerwisser Sara glans chroom
  € 75,00
 10. Vloerwisser voor vloertegels Luca glans
  Vloerwisser voor vloertegels Luca glans
  € 135,00
 11. Vloerwisser voor vloertegels Luca mat
  Vloerwisser voor vloertegels Luca mat
  € 135,00

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Raamwisser en vloerwisser

Voor het droogmaken van de douchewand of de tegelvloer na een douchebeurt zijn er handige raamwissers en vloerwissers op de markt.

Met een raamwisser is het schoonmaken en verwijderen van waterdruppels op een glazen douchewand een fluitje van een cent.
Ideaal voor douchewanden van glas en acryl. Met de rubberen lip trekken deze raamwissers al het water van de glaswanden en tegelvloer. Zo krijg je weer een schone en frisse badkamer.

Voor de tegelvloer zijn er de zogenaamde vloerwissers of vloertrekkers. Dankzij de lange steel die aan deze vloerwissers zit wordt het droog trekken van de vloer wel heel erg gemakkelijk. Hiermee trek je al het water en vuil van tegels en stenen vloeren af.

De meeste vloerwissers hebben een ophanghaak waarmee je hem aan de wand kan hangen. Zo heeft de Luca vloerwisser zelfs een verdekte ophanghaak die je niet ziet. Door de verchroomde afwerking van deze wisser is het een mooie accessoire in de badkamer die gezien mag worden.

Badkamermooimakers.nl verkoopt de Luca vloerwisser, dit is een design vloerwisser in chroom. De luca vloerwisser kan ook in RVS geleverd worden. Voor online vloerwissers en raamwissers kopen ga je naar Badkamermooimakers.nl.


© 2019 Badkamermooimakers.nl