Spiegelverwarming

€ 49,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Spiegelverwarming voor achter de badkamerspiegel

Deze spiegelverwarming is bedoeld voor montage achter de badkamerspiegel. Dit verhindert de vorming van condens en van waterdamp op de voorzijde van de badkamerspiegel. De spiegelverwarming kan gebruikt worden op alle spiegels waar condensvorming op de spiegel in de badkamer storend kan werken. 

Specificaties:
- Kema-keur
- EN 60335-1 / EN 60335-2-96
- conform CE-richtlijnen
- voltage: 230V
- vermogen: zie tabel
- klasse: IPX4 CL.II
- lengte aansluitsnoer: 95 cm

Het Spiegelverwarmingselement is in 5 afmetingen leverbaar. Meet de groote van de spiegel. Neem dan rondom ca 10 cm minder ruimte en u weet hoe groot de spiegelverwarming moet worden. Kies dan onderstaand een spiegelverwarming die het dichts bij de gewenste maat komt.

SPIEGELVERWARMING
Spiegelverwarming voor montage achter spiegel

Condensvorming op de badkamerspiegel voorkom je met het aanbrengen van spiegelverwarming aan de achterzijde op de spiegel. Spiegelverwarming voor montage achter spiegel is een soort matje met electrische draden die warm worden en op deze manier de warmte af geeft aan het spiegelglas. Door dat het spiegelglas verwarmd wordt kan er geen condensvorming ontstaan. Condensvorming onstaat alleen op de spiegel al het spiegelglas koud is. Warme vochtige lucht condenseerd dan op deze wijze op de koude spiegel.

Spiegelverwarming voor montage achter spiegel is erg gemakkelijk aan te brengen op een spiegel. De spiegelverwarming wordt compleet geleverd. Je haalt de folie er vanaf en plakt de verwarmingsset met de zelfklevende kant achter op de spiegel. Wat rest is de electrische bedrading aansluiten. Dit kan rechtstreeks op het lichtnet. In dat geval zal de spiegelverwarming continu aan blijven. Beter is om de bedrading aan te sluiten op de lichtschakelaar zodat de spiegelverwarming alleen aangaat als de verlichting in de badkamer wordt aangedaan.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Afmeting LxB Diverse afmetingen

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Badkamermooimakers.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Badkamermooimakers.nl