Badkamerkrukje, douchestoel, douchezitje

Badkamerkrukken

Badkamerkrukken en badkamerstoeltjes

Badkamerkrukken en badkamerstoeltjes zijn handig als u even wilt gaan zitten in uw badkamer. In diverse kleuren, materialen en uitvoeringen verkrijgbaar. Badkamerkrukjes, badkamerzitjes en badkamerstoeltjes in velle trendy kleuren. Badkamerkrukjes met opbergruimte onder het zitje zijn ook zeer geschikt voor in de hal of de kinderkamer of als wasmand.

Items 1-12 van 38

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Badkamerbank chroom met houten zitting Decor Walther essen donker
  Badkamerbank 60 cm chroom-hout met plank Decor Walther
  € 737,10
 2. Badkamerbank Decor Walther 60 cm met plank wit
  Badkamerbank 60 cm met handdoekplateau Decor Walther
  € 677,25
 3. Badkamerbank Bahari van bamboe hout
  Badkamerbank Bahari van bamboe hout
  € 159,00
 4. Badkamerbank Decor Walther zwart
  Badkamerbank Decor Walther 60 cm breed
  € 565,95
 5. douchekruk wit-zwart
  Badkamerbank kunststof wit of zwart 80cm Decor Walther
  € 471,45
 6. Badkamerbank XL met handdoekplateau Decor Walther wit
  Badkamerbank XL met handdoekplateau Decor Walther
  € 808,50
 7. Badkamerkast en badkamerkruk Bahari van bamboe hout
  Badkamerkast en badkamerkruk Bahari van bamboe hout
  € 179,00
 8. Badkamerkrukje Decor Walther Black Stone
  Badkamerkruk Decor Walther Black Stone zwart
  € 471,45
 9. Houten badkamerkruk Decor Walther in wit en Wengé
  Badkamerkruk Decor Walther chroom met houten zitting
  € 601,65
 10. Badkamerkruk Decor Walther chroom met houten zitting beuken
  Badkamerkruk Decor Walther chroom met houten zitting
  € 537,60

Items 1-12 van 38

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Badkamerkruk van hout in de badkamer brengt sfeer!

De badkamer wordt een stuk sfeervoller door toevoeging van houten badkamerkrukken en houten badkameraccessoires. Een houtenbadkamerkruk is niet alleen mooi, maar ook erg handig: je kunt er op zitten of hem gebruiken als opstapje voor je kinderen om goed in de spiegel te kunnen kijken. We hebben bijvoorbeeld een houten opstapkruk Diana die is speciaal bedoeld voor dit doel. Badkamerzitjes kunnen ook als wasmand dienen.

Een houten badkamerkruk of Acryl ?
Nederlanders zijn gek op krukjes voor in de badkamer. Je kunt ze bijna overal in de badkamer plaatsen. De badkamerkrukjes zijn verkrijgbaar in hout, Acryl en metaal met leer. Moderne badkamerkruk voor de moderne badkamer en houten badkamerkruk voor de meer gezellige sfeervolle badkamer.

Sfeer en klasse in de badkamer ?
Een badkamer wordt al een stuk gezelliger door de toevoeging van een aantal houten accenten, zoals een houten badkamerkrukje en een houten spiegel. De badkamer is een net zo belangrijke ruimte als de andere kamers in het huis. Ook daar wil je sfeer, klasse en stijl uitstralen.

Badkamerkruk kopen?
Wil je een houten badkamerkruk kopen?  Of misschien een strakke moderne acryl badkamerkruk. Of een stijlvolle badkamerbank van Decor Walther? Bekijk dan eens onze collectie badkamerkrukken en badkamerzitjes

Goede kwaliteit badkamerkrukken
Bij ons vindt u een ruime collectie in Badkamerkrukjes en douchekrukjes. Wij bieden diverse badkamerkrukjes aan van zeer goede kwaliteit.Een badkamer kruk of douchestoel dient in de eerste plaat uw gemak. Met een douchekruk heb je vele mogelijkheden. Allereerst kun je op een badkamerkruk natuurlijk zitten. Kan een handig hulpmiddel zijn bij het afdrogen of aankleden na een douchebeurt.

Douchezitje
Daarnaast zijn er ook douchestoeltjes en douchekrukken die je kunt gebruiken als douchzitje voor onder de douche. Mensen die wat moeilijk ter been zijn kunnen hier veel plezier aan beleven tijdens het douchen. Het voordeel van een dergelijke douchestoel is dat deze waterbestendig is.

Wasmand en douchezitje in één
Handig zijn ook de douchekrukjes die tevens dienst doen als wasmand. Een combinatie van douchestoel en wasmand in één zonder dat daarvoor extra ruimte nodig is. 
Badkamerkrukken zijn er in hout, metaal, en kunstof. In onze webshop ziet u een keur aan mogelijkheden van verschillende douchezitjes en badkamerzitjes voor de verschillende toepassingen.

Douchekruk voor onder de douche
De collectie douchezitjes van Decor Walter vertegenwoordigen een aantal luxe woonstijlen. Er is vast wel een stijl badkamerkruk die goed bij uw stijl badkamer past. 
Al onze badkamerkrukken zijn uitermate goed geschikt voor natte ruimtes. Sommige douchestoeltjes kun je zo onder de douche zetten zonder dat het materiaal gaat roesten of vies wordt.

bruine banner


© 2020 Badkamermooimakers.nl