0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 220 770
Toepassing
  1. Badkamerbank
  2. Badkamerkruk
Uitvoering
  1. Staand

Badkamerkrukken en douchekruk

Over Decor Walther Badkamerkruk en Badkamerbank

Of u nou op zoek bent naar een badkamerkruk of een badkamerbank van Decor Walther, in de webshop van Badkamermooimakers.nl vind u vast een badkamerstoel of douchezitje naar uw wens.

Decor Walther maakt badkamerkrukjes, badkamerstoeltjes, douchezitjes en douchekrukken van verschillende materialen en diverse designs. De Badkamerkruk van kunstof is bijvoorbeeld zeer ergonomisch gevormd en uitstekend geschikt voor onder de douche of in de sauna.

Deze badkamerkruk en douchezitjes zijn gemakkelijk te plaatsen in elke badkamer en nemen maar weinig ruimte in.
De Decor Walther douchekrukjes en badkamerkrukjes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en gemaakt van verschillende materialen die uitstekend geschikt zijn voor plaatsing in een vochtige ruimte zoals de badkamer.

Een strak design model of een klassiek model badkamerkruk? Bij Badkamermooimakers.nl vind u vast een douchestoel naar uw keuze.

De badkamerkruk en badkamerstoel zijn gemaakt van messing verchroomd metaal of van Acryl kunstof.  Dit bied als voordeel dat er nooit roestvorming op deze badkamerkruk of douchekruk kan ontstaan en deze gemakkelijk te reinigen zijn .


Een Decor Watlher badkamerkruk, badkamerstoel, douchezitje of douchekruk staat voor kwaliteit en design.
Decor Walther heeft voor elke badkamer wel een passende badkamerkruk, badkamerstoel, douchezitje of douchekruk om even tijdens het douchen of na het douchen op te kunnen gaan zitten.

De aanschaf van een Decor Walther badkamerstoel en doiuchekruk is door zijn uitstekende kwaliteit een aanschaf voor vele jaren.

Gratis verzending

Vanaf 100.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten

Snelle Levering

Meestal binnen 3 werkdagen in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen/advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@badkamermooimakers.nl