Skagerak houten badkamerkruk Nomad

€ 289,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Skagerak houten badkamerkruk Nomad  

Afmetingen: BxDxH: 38,5x38,5x45 cm / zithoogte 45 cm

Houten badkamerkruk van het merk Skagerak. Modern design en gemaakt van FSC gecertificeerd eikenhout. Perfecte kwaliteit en en hele lange levensduur. Uitermate geschik om in de badkamer, slaapkamer of hal te gebruiken.

Skagerak houten badkamerkruk Nomad

Afmetingen: BxDxH: 38,5x38,5x45 cm / zithoogte 45 cm

Correct gebruik en onderhoud verlengen de levensduur van deze Skagerak houten badkamerkruk Nomad. De Skagerak houten badkamerkruk Nomad is van een dusdanige kwaliteit gemaakt om generaties lang mee te gaan.

Het eikenhout waarvan deze Skagerak houten badkamerkruk Nomad is gemaakt groeit in de meest gematigde streken. Het Skagerak eikenhour is afkomstig uit Europese bossen en is ofwel 100% FSC gecertificeerd of FSC mix gecertificeerd. Dat betekend dat het hout voor deze gekweekt is door duurzaam bosbeheer.

De selectie van het hout gebeurt uiterst zorgvuldig. Het verwerken van het hout voor de Skagerak houten badkamerkruk Nomad gebeurd met de hand, zodat alleen de beste en meest duurzame stukken hout worden gebruikt in de productie. Skagerak houten badkamerkruk Nomad.


Eikenhout is een stevig en slijtvast soort hout dat door zijn natuurlijke glooiingen beschermt tegen bacteriële groei.  Zijn lichte, elegante kleur en goed zichtbare hout structuur, maakt dat deze houten badkamerkruk Skagerak Nomad een perfecte keuze is voor een hoogwaardige interieur.

De houten badkamerkruk Skagerak Nomad in eikenhout wordt geleverd zonder afwerking. Als u ervoor kiest om het hout niet te behandelen met een olie o.i.d., gebruik dan een geschikt reinigingsmiddel voor hout.

Als het hout onbehandeld blijft kan dit worden beïnvloed door huidvet en kleurstoffen. Om deze reden adviseren wij om het hout met een geschikte meubel olie te behandelen en het beter bestand te maken tegen vuil en water. Als u olie gaat gebruiken, gebruik dan een geschikt product hiervoor. Wees je ervan bewust dat het hout van kleur zal veranderen bij de toepassing van olie.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Kleur Meerdere houtkleuren
Materiaal Hout
Merk Skagerak
Model 709
Uitvoering Staand

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Badkamermooimakers.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Badkamermooimakers.nl