Geesa badkameraccesoires

Geesa accessoires

Kwaliteit, design en garantie

Geesa badkameraccessoires staan voor kwaliteit en design. De passie van Geesa badkameraccessoires is om 100% aandacht te geven aan de details van de badkamer en het toilet. Geesa is in 1885 opgericht , dus al ruim 130 jaar actief met badkameraccessoires. Zonder iets te verliezen van de functionaliteit, is design en kwaliteit een belangrijke leidraad in alles wat Geesa doet. Dat is waar Geesa voor staat. Vandaar dat Geesa maar liefst 12 jaar garantie geeft op haar badkameraccessoires. De badkameraccessoires van Geesa worden grotendeels gemaakt van zwaar verchroomd messing.  Hierdoor zijn de Geesa badkameraccessoires jaren lang bestand tegen corrosie. De materiaalkeuze en de nikkel- en chroom laag van 12 micron maken een garantieperiode van 12 jaar mogelijk.

Kies uit één van de onderstaande categorieën

De nieuwe trend in de badkamer: matzwarte Badkameraccessoires

Het badkameraccessoire merk Geesa heeft een nieuwe lijn badkameraccessoires geïntroduceerd, namelijk de Geesa Nemox Black, matzwarte badkameraccessoires voor in badkamer en toilet

De nieuwste trend in de badkamer is zwart. Black it is!

Zwarte tegels, zwarte muren zwarte waskommen en zwarte kranen. Steeds meer wordt er in de badkamer gebruik gemaakt van zwarte elementen. Het is een duidelijk zichtbare trend. Het traditionele wit en chroom in de badkamer heeft plaats gemaakt voor mat zwarte kleuraccenten. Het merk Geesa heeft al de succesvolle badkameraccessoire lijn Nemox. Deze badkameraccessoire collectie bestaat uit chroom en geborsteld RVS.Deze serie is nu ook verkrijgbaar in een stijlvolle matzwarte uitvoering. De badkamer serie heet de Nemox Black. Deze Nemox Black badkamer accessoire lijn is strak en sober vormgegeven. Door de matzwarte afwerking krijgt de Geesa Nemox Black ook iets mysterieus. Door het contrast in kleuren ontstaat er een spannende inrichting van de badkamer en het toilet.

Zwart is trendy!

De ingetogen, matzwarte Geesa Nemox Black collectie is helemaal hip en van deze tijd. Zwart combineert heel erg mooi met hout, natuursteen en groen, maar is ook prachtig in combinatie met wit.


© 2020 Badkamermooimakers.nl