Decor Walther vergrootspiegel

Vergrootspiegel

Decor Walther vergrootspiegel

Dat lastige haartje of de make-up wat niet goed zit!

In een gewone spiegel kunt u dat vaak net niet goed genoeg zien. Een vergrootspiegel zou de oplossing kunnen zijn.De vergrootspiegels van Decor Walther bieden hierbij uitkomst. Of u nou een vergrootspiegel voor aan de wand of staande vergrootspiegel zoekt? Decor Walther heeft een ruime kuize in vergrootspiegels. En uiteraard van de allerbeste kwaliteit. Voor het aanbrengen van make-up en scheren is een vergrotende cosmeticaspiegel met een vergrotende factor van 3 tot 5 keer aan te raden.

Items 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Decor Walther

Vergrootspiegel, Scheerspiegel of Make-up spiegel

Een vergrootspiegel of scheerspiegel is een handig hulpmiddel voor in de badkamer. Een vergrootspiegel die ook wel Make-up spiegel wordt genoemd hoort eigenlijk standaard in een badkamer thuis. De meeste vrouwen hebben er wel eentje nodig. De vergrootspiegel is een handig hulpmiddel om bijvoorbeeld je make-up aan te brengen of om je wenkbrauwen te epileren.

Deze vergrootspiegels worden natuurlijk ook wel door mannen gebruikt bijvoorbeeld als scheerspiegel. Scheerspiegels, vergrootspiegels en make-up spiegels zijn er in allerlei varianten en kleuren. Stijlvolle spiegels met vergrotende glazen om neer te zetten op tafel of om op te hangen aan de muur. Zo zijn er modellen met verlichting op stroom en batterijen, uitklapbare een uittrekbare spiegels en vergrootspiegels met spiegelglas aan beide zijden.

© 2020 Badkamermooimakers.nl